Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

 
Βασική τιμή: 34,98 €
Τιμή psarasbooks: 34,98 €
Έκπτωση:
Συγγραφέας: Ροδόπουλος Μιχάλης
Έτος Έκδ.: 2006
ISBN: —
Ο Μιχάλης Ροδόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτήν το 1986. Το ενδιαφέρον του και η ενασχόληση με τα ειδικά μαθήματα της Ιστολογίας και της Βιοχημείας τον οδήγησαν στο να ανακαλύψει περισσότερα για το θαυμάσιο οργανικό σύστημα που ονομάζεται άνθρωπος και τις βαθύτερες λειτουργίες που το διέπουν.
Μέσα από τις σπουδές της κλασσικές ιατρικής είχε ήδη κατανοήσει βαθειά πως από τα πιο μικρά κύτταρα και τα υποοργανίδια της ύλης έως τους πλανήτες και ολόκληρα ηλιακά συστήματα, τα πάντα, διαποτίζονται από παράξενα ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα, αγνώστου προέλευσης και αιτίας, που όμως φαίνεται σαν να έχουν τη δική τους νοημοσύνη, λογική και σκοπό ύπαρξης.
Αυτό τον οδήγησε σε μια ολιστική προσέγγιση και εκμάθηση του ανθρώπου τόσο από ιατρική σκοπιά όσο και από μεταφυσική.
Σαν συνέχεια των σπουδών που εκείνος επέλεξε για τον εαυτό του κατέκτησε 2 διπλώματα πάνω στο αντικείμενο της Ολιστικής Ιατρικής και στη Φυσικοπαθητική Επιστήμη (Doctor of Philosophy in Spiritual Holistic Health, Doctor of Philosophy in Naturopathy) προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο γίνεται πιο ολιστικά και με φυσικά μέσα τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος-ψυχής-πνεύματος χωρίς βλαβερές παρενέργειες ή πρόκληση εθισμών.
Σήμερα, σαν επαγγελματίας ιατρός-φυσίατρος είναι πεπεισμένος πως συγκεκριμένα εσωτερικά φαινόμενα πρέπει να λάβουν χώρα οριστικά στη διάνοια κάποιου πριν γίνει ειδικός πεπειραμένος γνώστης σ’ αυτά τα συστήματα Ιατρικής και ικανός να πείσει άλλους για την αξία τους.
Από το 1984 είχε ήδη αποκτήσει το πτυχίο του ερευνητή-αστρολόγου από τη Mayo School of Astrology της Αγγλίας και είχε γίνει μέλος της Βρετανικής Αστρολογικής Εταιρίας. Κατακτώντας αυτή την αρχαία γνώση στη συνέχεια επανέφερε και αναζωπύρωσε στην Ελλάδα το σχεδόν ξεχασμένο (Αστρο)Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής που ανακαλύφθηκε το 1872 από τον ομοιοπαθητικό γιατρό dr. Schuessler και τον γιατρό ερευνητή αστρολόγο Dr Carey και έγραψε γι αυτό τα 2 πρώτα βιβλία του «Αστροβιοχημική Ιατρική Ι» η Επιστήμη του Μέλλοντος και ΙΙ- Εξερευνώντας τα μυστικά της Χημείας της Ζωής.
H Βιοχημική Ιατρική δεν είναι ομοιοπαθητική ιατρική (παρά το ότι μοιάζει ο τρόπος παρασκευής των φαρμάκων της) αφού σαν μέθοδος βασίζεται στο να προμηθεύει τα φυσικά συστατικά του αίματος (βιοχημικά άλατα), τα οποία είναι εκείνοι οι παράγοντες από τους οποίους σχηματίζεται το αίμα και τα κύτταρα του σώματος και η αποκατάσταση της έλλειψης τους αποτελεί ένα από τα καλύτερα θεραπευτικά μέσα.
Ο Μιχάλης Ροδόπουλος έχει ειδικευθεί επίσης στην χορήγηση φυσικών βοτάνων και ιαμάτων από όλο τον πλανήτη στη βάση της ολιστικής Ιπποκράτειας θεραπείας (θεραπεύω χωρίς να βλάπτω) η οποία συνδυάζει τη χρήση τους με ανάλογη διατροφή και στάση ζωής.
Σήμερα ασκεί παράλληλα την Ολιστική Οδοντιατρική Αγωγή συνδυάζοντας τις καλύτερες των παραδοσιακών και εναλλακτικών εφαρμογών έτσι ώστε να συμπληρώνουν η μια την άλλη, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μια επί του συνόλου βελτίωση της υγείας του ασθενούς, αποφεύγοντας την τοποθέτηση τοξικών υλικών στο στόμα και προτιμώντας την ελαχιστοποίηση φαρμάκων και τη χρήση βιοσυμβατών υλικών ή φυσικών συμπληρωμάτων, όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Η ενασχόλησή του με τη συγγραφή βιβλίων με εξειδίκευση στο χώρο του Εσωτερισμού και τον τομέα συμβουλευτικής τον οδήγησε στη δημιουργία βιωματικών σεμιναρίων που βοηθούν στην επαφή με το θεϊκό- ιερό, θεραπευτικό κομμάτι που βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο (ο Θεός/Θεά του) αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό, Παν-Επόπτη, Παρατηρητή και Θεραπευτή του…
Επαγγελματικές Ενασχολήσεις:
– Ολιστική Οδοντιατρική
– Αστροβιοχημική Ιατρική
– Φυσικοπαθητική- Ολιστική Θεραπευτική
Συγγρ.: Ροδόπουλος Μιχάλης