Κατηγορίες βιβλίων

.

 

Πως κάνω παραγγελία; 

Στο www.psarasbooks.gr μπορείτε να αγοράσετε με τους παρακάτω τρόπους:

1. Παραγγελία on-line: Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας στο www.psarasbooks.gr όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

2. Τηλεφωνικά: Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Τηλ: +0030 2310265042, 2310265083 & 6976122020 

3. email: Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με email στα: 3. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 3. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. Με Fax: Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία ή τη ζήτησή σας μέσω Fax όλο το 24ωρο, στο  2310 265083

6. Μέσω του Skype: Έχετε τη δυνατότητα να μας κάνετε την παραγγελία μέσω του Skype.

7. Μέσω των κοινωνικών δικτύων: Facebook, Messenger, Instagram, Viber, WhatApp 

8. Από το κατάστημα: Με απευθείας αγορά από το τριώροφο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, Φιλικής Εταιρείας 39 όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (6% για βιβλία και περιοδικά, 24% για τα υπόλοιπα είδη).

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.   

Η πηγή των πληροφοριών του www.psarasbooks.gr είναι το ΕΚΕΒΙ και οι εκδοτικοί οίκοι και σε περίπτωση αποκλίσεων όσον αφορά την τιμή ή τη διαθεσιμότητα των βιβλίων τους, το www.psarasbooks.gr δεν φέρει ευθύνη.

Το www.psarasbooks.gr είναι υποχρεωμένο, στην περίπτωση διαφοράς της τιμής των προϊόντων του με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς, η την μη διαθεσιμότητα αυτών, να ενημερώνει τον πελάτη πριν την αποστολή.