Στο www.psarasbooks.gr μπορείτε να αγοράσετε με τους παρακάτω τρόπους:

1. Παραγγελία on-line: Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

2. Τηλεφωνικά: Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Τηλ. κέντρο:  2310265042

3. e-mail: Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. Με Fax: Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία ή τη ζήτησή σας μέσω Fax όλο το 24ωρο, στο  2310 265083

5. Μέσω του Skype: Έχετε τη δυνατότητα να μας κάνετε την παραγγελία μέσω του Skype. -5. Στο κατάστημα Με απευθείας αγορά από το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, Φιλικής Εταιρείας 39 Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (4,5% για βιβλία και περιοδικά, 19% για τα υπόλοιπα είδη).

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.   Η πηγή των πληροφοριών του www.psarasbooks.gr είναι οι εκδοτικοί οίκοι και σε περίπτωση αποκλίσεων όσον αφορά την τιμή ή τη διαθεσιμότητα των βιβλίων τους, το www.psarasbooks.gr δεν φέρει ευθύνη.

Το www.psarasbooks.gr είναι υποχρεωμένο, στην περίπτωση διαφοράς της τιμής των προϊόντων του με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς, η την μή διαθεσιμότητα αυτών, να ενημερώνει τον πελάτη πρίν την αποστολή.