Χίλιες και Μία Ιατρικές Πλάνες

 
Βασική τιμή: 19,50 €
Τιμή psarasbooks: 17,55 €
Έκπτωση: -1,95 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Όθωνος Άθως
Σελίδες: 454
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786185328054
Ο Γάλλος φιλόσοφος Βολτέρος, αναφερόμενος στην Ιατρική της εποχής του, είπε: «Οι γιατροί δίνουν φάρμακα για τα οποία ξέρουν λίγα πράγματα, σε αρρώστιες για τις οποίες ξέρουν λιγότερα, στον Άνθρωπο για τον οποίο δεν ξέρουν τίποτα!»
Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, κάθε χρόνο, αποσύρονται δεκάδες φάρμακα από την κυκλοφορία, είτε ως επικίνδυνα είτε ως αναποτελεσματικά. Και, μάλιστα, φάρμακα τα οποία εγκρίθηκαν μετά από πενταετείς έρευνες ως ακίνδυνα και αποτελεσματικά.
Τι φταίει; Δεν φταίει η Ιατρική σαν Επιστήμη. Φταίει η επικράτηση του Αλλοπαθητικού Θεραπευτικού Συστήματος και η ταύτιση της Ιατρικής με τη Χημική Θεραπεία. Φταίει η υλιστική θεώρηση του Ανθρώπου μόνο σαν ενός υλικού οργανισμού και όχι σαν ψυχικού, ενεργειακού και υλικού συνόλου.
Επιστήμες όπως η Φυσική και η Χημεία προχώρησαν, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, στην αναγνώριση ότι το Σύμπαν δεν είναι μόνο Υλικό αλλά κυρίαρχα Ενεργειακό. Ανακάλυψαν τους Φυσικούς Νόμους και στηρίζονται αυστηρά σε αυτούς.
Δυστυχώς, το Αλλοπαθητικό Θεραπευτικό Σύστημα, αρνιέται το Ενεργειακό Επίπεδο του Ανθρώπου και υποβιβάζει την Ψυχή του, θεωρώντας την μόνο σαν εγκεφαλική λειτουργία. Έχουμε τεμαχίσει τον Άνθρωπο σε κομμάτια άσχετα μεταξύ τους. Δώσαμε το πνεύμα στους ιερείς, την ψυχή στους ψυχολόγους και το σώμα στους γιατρούς. Πέραν τούτου, τεμαχίσαμε το σώμα δίνοντας τα κομμάτια του σε δερματολόγους, πνευμονολόγους, καρδιολόγους, κλπ. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, το Όλον! Και σαν να μην έφτανε αυτό, το επικρατές Αλλοπαθητικό Θεραπευτικό Σύστημα ανακήρυξε όλα τα άλλα Θεραπευτικά Συστήματα ως μη επιστημονικά ή ως αιρετικά. Σε καμία άλλη Επιστήμη δεν υπάρχει «επίσημη» επιστήμη και «εναλλακτική», πχ, «επίσημη» Φυσική και «εναλλακτική» Φυσική.
Κατά τη γνώμη του συγγραφέα, οι σημερινές «Χίλιες και Μία Ιατρικές Πλάνες», οφείλονται σε μεγάλο βαθμό, στην απουσία από τη σημερινή Ιατρική, Ιατρικών Νόμων που να στηρίζονται στους Συμπαντικούς Νόμους. Η Φυσική, η Χημεία και τα Μαθηματικά στερούνται μεγάλων πλανών, ακριβώ