Εισαγωγή στην ομοιοπαθητική

 
Βασική τιμή: 18,02 €
Τιμή psarasbooks: 16,22 €
Έκπτωση: -1,80 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Όθωνος Άθως
Σελίδες: 400
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786185328009
Άλλο ένα βαρετό ιατρικό βιβλίο για την Ομοιοπαθητική Ιατρική ή για θέματα υγείας; Άλλη μια μονότονη παράθεση εξειδικευμένων γνώσεων;
Ο συγγραφέας εισάγει τον αναγνώστη τόσο στην Ομοιοπαθητική Ιατρική όσο και στον Ολιστικό Τρόπο Σκέψης σε θέματα υγείας, κυρίως μέσα από τέσσερεις διαλέξεις του προς το κοινό. Διατηρήθηκε, σκόπιμα, η ζωντάνια του προφορικού λόγου και ο διάλογος με το κοινό ώστε να αποφευχθεί η μονότονη παράθεση γνώσεων.
Ο κύριος στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να αναπτύξει τον Ολιστικό Τρόπο Σκέψης ώστε να δώσει ο ίδιος τις δικές του απαντήσεις σε κρίσιμα ανθρώπινα ερωτήματα, όπως: «Ποιος είμαι;» «Γιατί αρρωσταίνω;» «Γιατί κάνω, συνεχώς, τα ίδια λάθη;» «Γιατί δυστυχώ;» «Πως μπορώ εγώ να συμβάλω στην υγεία μου και στην ευτυχία μου;» «Ποιο Θεραπευτικό Σύστημα και ποιον γιατρό να επιλέξω;»
Η επιδίωξη του συγγραφέα δεν είναι να δώσει στον αναγνώστη «ψάρια» αλλά να τον μάθει να «ψαρεύει» με τη μέθοδο της Ολιστικής Σκέψης και όχι μόνο στο χώρο της υγείας. Να «ψαρεύει» στηριζόμενος στους Συμπαντικούς Νόμους προσεγγίζοντας την Κοινή Αλήθεια και αποφεύγοντας τις πλάνες και το φανατισμό.