Κατηγορίες βιβλίων

.

 

Ποιοι είμαστε:

Βρείτε μας στην οδό Φιλικής Εταιρείας 39 ΤΚ. 54621 Θεσσαλονίκη

Τηλ 2310265042, 2310265083 & 6976122020

Fax. 2310265083

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο psarasbooks.gr, αποτελεί την ψηφιακή προέκταση του φυσικού βιβλιοπωλείου μας, το οποίο ιδρύθηκε το 1978, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος
μας μέσω αυτής της πλατφόρμας, αποτελεί η εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, όπου και αν βρίσκεται, με τρόπο εφάμιλλο του να ήταν εδώ, στον χώρο μας και να περιηγούνταν στις θεματικές ραφιέρες του τριώροφου καταστήματός μας.

Η σύγχρονη και ενημερωμένη θεματική κωδικοποίηση των τίτλων αποτελεί ένα πρωτοποριακό δεδομένο στον χώρο του βιβλίου, που αφορά τους τομείς του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής, όπως αντίστοιχα και στους τομείς των Εναλλακτικών Θεωρείων, των Ιστορικών Μελετών, της Εσωτερικής Φιλοσοφίας και των Γενικών Επιστημών.
Αντίστοιχα όμως αισθανόμαστε και ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πληρότητα και την αναλυτική παρουσίαση των τομέων της Εναλλακτικής Θεραπευτικής, της Υγείας, της Ψυχολογίας και της Αυτοβελτίωσης.
Μη διστάσετε επίσης να μας ζητήσετε οποιοδήποτε βιβλίο, παλιό ή εξαντλημένο, το οποίο θα θέλατε να προσθέσετε στη συλλογή σας, καθώς καθημερινά ψάχνουμε για σας παλιά και εξαντλημένα βιβλία, μέσω του δυναμικού δικτύου μας. Καλό θα ήταν βέβαια πριν από αυτό να ρίξετε μια μάτια στην κατηγορία «Συλλεκτικά – Εξαντλημένα», γιατί το βιβλίο που αναζητάτε μπορεί ήδη να υπάρχει εκεί, διαθέσιμο για σας!

Στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο έχουμε τη χαρά και την τιμή να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, είτε διαδικτυακά, είτε τηλεφωνικά, με αμεσότητα, ευγένεια και καλή διάθεση, χωρίς απρόσωπα τηλεφωνικά κέντρα, χωρίς ατέλειωτες ώρες αναμονής, χωρίς ρομποτοποιημένες αποκρίσεις και επικοινωνιακή αποξένωση.
Θα χαρούμε να μας πάρετε τηλέφωνο και να σας καθοδηγήσουμε, σε κάθε περίπτωση, να θέσετε την ερώτησή σας και να βρείτε άμεσες απαντήσεις σε ό, τι και αν ψάχνετε, πάντα με ειλικρινή διάθεση και χαμόγελο.

Ένας νέος τρόπος επικοινωνίας στο διαδίκτυο ανοίγεται μπροστά σας με πυξίδα τον άνθρωπο,

την προσωπική σχέση και τη ζέστη επικοινωνία.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.


Ψαρά Μαρία
Εκδότρια

 

 

Βιβλιοπωλείο Ψαράς

Το βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.

Επίσης με το πλούσιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο Ιστορικό μας τμήμα ικανοποιούμε την επιθυμία του κάθε Έλληνα, να γνωρίσει μέσω της διεξοδικής μελέτης, την ιστορίας της χώρας μας αλλά και του διαχρονικού γίγνεσθαι του λαού μας. Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε όλα τα βιβλία των κατηγοριών αυτών, αλλά δεν σταματάμε εκεί.

Η Λογοτεχνία, η Επιστήμη, οι Τέχνες αλλά και κάθε άλλο είδος βιβλίου μπορεί να καλυφθεί, σε οποιονδήποτε χώρο κι' αν το αναζητάτε.

Με χαρά θα σας δεχτούμε στο ζεστό και φιλόξενο τριώροφο χώρο μας, 200 τμ. στην οδό Φιλικής εταιρείας 39 στη Θεσσαλονίκη ή στο διαδικτυακό μας περιβάλλον, για να σας ενημερώσουμε ή να συζητήσουμε πάνω στα θέματα που θέλετε και να σας προτείνουμε τα ανάλογα βιβλία.

 

 

Εκδόσεις Δίον

Οι Εκδόσεις Δίον ξεκίνησαν το 1984 μέσα από την αγάπη και την ανάγκη του ιδρυτή τους Ευάγγελου Ψαρά να φέρει το αναγνωστικό κοινό σε επαφή με βιβλιογραφία που σχετίζονταν με θέματα που δύσκολα προβάλλονταν και συζητιόνταν. Ο κόσμος ωστόσο που πλαισίωνε και στήριζε το μικρό ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο, στην πρώτη του διεύθυνση τότε, στην οδό Ιπποδρομίου 10, διψούσε για ενημέρωση και εναλλακτική πληροφορία. 

Οι Εκδόσεις Δίον επέλεξαν αρχικά να εντάξουν στη θεματολογία των βιβλίων τους μελέτες που αφορούσαν την Ιστορία, τη Φιλοσοφία, τη Μεταφυσική και τον Εσωτερισμό. 35 χρόνια μετά, το εκδοτικό μας έργο και ενδιαφέρον διευρύνθηκε και πλέον οι εκδόσεις Δίον, με γνώμονα πάντα την πρωτοτυπία και τη ριζοσπαστική προσέγγιση των έργων που επιλέγουν, προσφέρουν στον αναγνώστη το δικαίωμα να έρθει σε επαφή με μελέτες και έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα όρια της εκδοτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Η Ψυχολογία, οι Εναλλακτικές Θεραπείες, η Αυτοβελτίωση, η Αστρολογία αλλά και η Μεταφυσική Λογοτεχνία πήραν και αυτές τη θέση τους στην καρδιά των εκδόσεών μας, καθώς ο σύγχρονος συμπαντικός άνθρωπος αρχίζει να συντονίζεται με ανώτερες και πιο λεπτοφυείς ενέργειες.

Θα θέλαμε να πούμε στον καθένα από σας ξεχωριστά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη, αγάπη και προτίμηση που μας δείχνετε 35 ολόκληρα χρόνια. Οι εκδόσεις μας πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τη διεύρυνση της γνώσης αλλά και της συνείδησής, θα συνεχίσουν να σας συντροφεύουν στα ταξίδια και στις εξερευνήσεις σας στην αέναη πύλη της γνώσης.