Κρέμος και υποχείριοι στην καταστολή του μοναχισμού

Προτεκτοράτου θέματα: Χριστιανικά τετράδια

 
Βασική τιμή: 26,65 €
Τιμή psarasbooks: 23,99 €
Έκπτωση: -2,66 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Παπαλουκάς, Χαράλαμπος
Σελίδες: 498
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9786185282134
Η αμόρφωτη ευσέβεια είναι η σφραγίδα της ταυτότητος του πολιτισμού ο οποίος αναπτύχθηκε στο ευρωπαϊκό μαχαλά, την χώρα προτεκτοράτο.
Η διάκριση ευσεβούς και του ασεβούς αφέθηκε στα χέρια της ληστοκρατίας, των βδελυρών και κυρίως στην φιλαργυρία της των αξιωματούχων της κρατικής εκκλησίας δεσποτών και της ιεράς συνόδου.
Η ανάπτυξη της παιδείας με βάση δήθεν εθνικά και χριστιανικά χαρακτηριστικά έχει διαχρονικά τραγικά αποτελέσματα για τον λαό και κυρίως για τον Μοναχισμό.
Η διαχρονική αναξιοπιστία του κράτους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη κατάντια σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και την έλλειψη των ανθρώπινων δικαιωμάτων των μοναχών από κατασκευής του μαχαλά.
Η επίτευξη των αχρειοτήτων έγινε με την δημιουργία εκ παιδείας υποζυγίων. Σπάνια είναι τα άτομα της εκπαίδευσης τα οποία δεν συντέλεσαν στην αναπαραγωγή κάθε είδους ακρισίας, ανάλογα με τις ανάγκες του τρισαθλίου κρατιδίου. Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα υποχείριου στην εξουσία είναι ο Κρέμος. Σίγουρα είναι βήμα προόδου και αύξησης της νόησης των νέων, η γνώση επί αυτών των ιστορικών και σημερινών θεμάτων…
(ο συγγραφέας)
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Παπαλουκάς, Χαράλαμπος • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο