Εφιαλτικές ιστορίες

Ανθολογία διηγημάτων τρόμου

 
Βασική τιμή: 12,00 €
Τιμή psarasbooks: 10,80 €
Έκπτωση: -1,20 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες: 214
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9786185218843
Μέσα από το σκοτάδι, βλέπεις λαµπρότερο το φως. Είκοσι ιστορίες µε εφιαλτικές καταστάσεις, πραγµατεύονται το µοιραίο, τον τρόµο, το αρχέγονο κακό, τις φοβίες και τις ψυχώσεις, τον σκοτεινό σουρεαλισµό, τον γυµνό ανθρώπινο τρόµο, τα αλλόκοτα πλάσµατα της ελληνικής παράδοσης και τους τροµερούς θεούς και στοιχειά της αρχαίας Ελλάδας.
Οι ”Εφιαλτικές Ιστορίες” αποτελούνται από 20 ιστορίες τρόµου σε όλη τη γκάµα του. Γεννηµένες από εφιάλτες και από ψυχικές και αλλόκοτες καταστάσεις που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει, οι ”Εφιαλτικές Ιστορίες” µάς συστήνουν µια υπέροχα τροµακτική δυστοπία.
Η φαντασία είναι η µητέρα της πραγµατικότητας. Τίποτα σπουδαίο δεν δηµιουργήθηκε χωρίς πρώτα κάποιος να το φανταστεί. Και µέσα στη φαντασία κρύβονται οι µεγαλύτερες αλήθειες. Οι ιστορίες αυτές σας λένε την αλήθεια τους, ανάµεσα στις γραµµές. Την αλήθεια των ανθρώπων µε όραµα για έναν καλύτερο λογοτεχνικό κόσµο. Για ποιοτική λογοτεχνία, φαντασία στη ζωή µας, και έκφραση που πηγάζει από την καρδιά και φιλτράρεται εντέχνως από το µυαλό.
Καλώς ήρθατε στον µαγικό κόσµο του Imaginarium!
Μαλακό εξώφυλλο • Συγγρ.: Συλλογικό έργο • Θεσσαλονίκη