Αναλογική - ψηφιακή τηλεόραση και βίντεο

 
Βασική τιμή: 60,00 €
Τιμή psarasbooks: 54,00 €
Έκπτωση: -6,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Βαφειάδης, Παντελής Χ.
Σελίδες: 668
Έτος Έκδ.: 2014
ISBN: 9789607559159
Στην έβδομη έκδοση συνεχίστηκε ο εκσυγχρονισμός του βιβλίου στα θέματα της ψηφιακής τηλεόρασης, όπως είναι η δεύτερη γενεά των ευρωπαϊκών συστημάτων, η καθιέρωση νέων προτύπων συμπιέσεως της ”ψηφιακής εικόνας” και άλλα θέματα. Το βιβλίο είναι κατά βάσιν εκπαιδευτικό, η νέα εξελιγμένη δομή του όμως το καθιστούν χρήσιμο για όσους σπουδάζουν ή και ασχολούνται με τη νέα ”ψηφιακή εικόνα”, σα στοιχείο σύγκλισης των τεχνολογιών τηλεόρασης, τηλεπικοινωνιών και υπολογιστών.
Το πρώτο μέρος του βιβλίου, που πραγματεύεται την αναλογική τηλεόραση και έχει μακρά παράδοση και ιστορία, παραμένει αμετάβλητο. Αποτελεί διαχρονικό σημείο αναφοράς για βασικά θέματα και τεχνολογίες, όπως είναι η θεωρία των χρωμάτων, οι γραμμές μεταφοράς, οι κεραίες, κλπ., πάνω στις οποίες δομήθηκαν και εξελίχθηκαν τα νέα ψηφιακά συστήματα.
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, όπως είναι τα περιεχόμενά του, αντιπροσωπευτικά κεφάλαια, κ.λπ., είναι δυνατόν να βρεθούν άμεσα με σύνθετη αναζήτηση και τη χρήση του κωδικού του 41955040 στο πρόγραμμα ”Εύδοξος” (service.eudoxus.gr).
Σκληρό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 25x18εκ. • Συγγρ.: Βαφειάδης, Παντελής Χ.