Φυσική Β’ λυκείου

Προσανατολισμός θετικών σπουδών

 
Βασική τιμή: 22,70 €
Τιμή psarasbooks: 20,43 €
Έκπτωση: -2,27 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Αλεφραγκής, Κώστας
Σελίδες: 624
Έτος Έκδ.: 2014
ISBN: 9789606784361
Η θεωρία του μαθήματος αναπτύσσεται αναλυτικά με τη μορφή ερωτήσεων -απαντήσεων. Η κατανόησή της ελέγχεται με πλήθος ερωτήσεων όλων των τύπων, που παρατίθενται στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Σε κάθε ενότητα γίνονται παρατηρήσεις και παρέχεται μεθοδολογία για τη λύση των ασκήσεων και των προβλημάτων που ακολουθούν. Οι ασκήσεις και τα προβλήματα έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ”συνήθεις περιπτώσεις”. Παράλληλα υπάρχουν και προβλήματα που απαίτουν αναπτυγμένη κριτική και συνδιαστική σκέψη ώστε να δίνονται προκλήσεις στους καλούς μαθητές.
Στο τέλος του 3ου κεφαλαίου ώς επαναληπτικές ασκήσεις παρατίθενται θέματα με τις απαντήσεις του απο την ”Τράπεζα Θεμάτων” που αναφέρονται στην Οριζόντια βολή - Κυκλική κίνηση- Διατήρηση της ορμής.
Στο τέλος του 8ου καφαλαίου ώς επαναληπτικές ασκήσεις παρατίθενται θέματα με τις απαντήσεις τους απο την ”Τράπεζα Θεμάτων” που αναφέρονται στους Νόμους των αερίων - Θερμοδυναμική - Θερμικές μηχανές.
Στο τέλος του βιβλίου επίσης δίνονται ποι απαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης και ενδεικτικές λύσεις στις ασκήσεις και τα προβλήματα.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Βάρος: 1030γρ. • Συγγρ.: Αλεφραγκής, Κώστας