Μια πτώση πριν το τέλος

 
Βασική τιμή: 10,00 €
Τιμή psarasbooks: 9,00 €
Έκπτωση: -1,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Φάμελλος, Παναγιώτης
Σελίδες: 164
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 9786188168718
Ένας πλανήτης σε πορεία σύγκρουσης με τη γη, δυο τοίχοι που υψώνονται κάποια νύχτα στις δυο πλευρές μιας παρόδου και την απομονώνουν από την υπόλοιπη πόλη, σεισμοί που επαναλαμβάνονται κάθε βράδυ και σε διαφορετική συνοικία μιας πόλης, ένα Δευτεριάτικο πρωινό που κανείς δεν βγαίνει από το σπίτι του καθώς όλοι περιμένουν το τέρας, κάποιοι εργαζόμενοι που μετά το τέλος του ωραρίου τους ”συναντούν” τρόπους διαφυγής ενώ ένας άλλος βλέπει στο παιδί του το πρόσωπο του υπάλληλου που απέλυσε, μια βάφτιση στην οποία το κεντρικό πρόσωπο είναι ένας καλεσμένος και μια αναγγελία γάμου που αλλάζει τη ζωή ενός ηλικιωμένου, οι νυχτερινοί επισκέπτες μιας πρόσφατα χωρισμένης γυναίκας, ενός μοναχικού ένοικου πολυκατοικίας σε περίοδο διακοπών και ενός γιατρού που εργάζεται μετά τα μεσάνυχτα και τέλος οι πρώην, επόμενοι και μεθεπόμενοι κυρίαρχοι της ζωής του πλανήτη.
Διηγήματα της ”πτώσης”, της αναφοράς σε ”καθοδικές” καταστάσεις, όπου η κάθοδος δεν φτάνει απαραίτητα σε ένα οριστικό τέρμα και διηγήματα του ”τέλους”, όπου η κατάληξη είναι πιο συγκεκριμένη, είτε ελπιδοφόρα είτε ζοφερή.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 200γρ. • Σειρά: Παράξενες Μέρες στην Ελλάδα • Συγγρ.: Φάμελλος, Παναγιώτης