Ευρωπαϊκή ενοποίηση και υποδηματοποιΐα

 
Βασική τιμή:
Τιμή psarasbooks:
Έκπτωση:
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Καραμπίνης, Δ.
Σελίδες: 124
Έτος Έκδ.: —
ISBN: —
Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1975 ως ανεξάρτητο ερευνητικό ίδρυμα, με πρωτοβουλία και συμπαράσταση συλλογικών οργάνων και επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, όπως ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, τα μεγάλα Πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας, Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και μεγάλος αριθμός βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Ο σκοπός του Ινστιτούτου είναι διττός: αφ’ ενός η διεξαγωγή εφαρμοσμένης επιστημονικής έρευνας στο τομέα των οικονομικών και των κοινωνικών επιστημών, επί προβλημάτων που έχουν σχέση με την οικονομική και ιδίως με τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας και αφ’ ετέρου η παρακολούθηση των βραχυχρόνιων οικονομικών εξελίξεων, η διαγραφή του κρατούντος επιχειρηματικού κλίματος και η διατύπωση προβλέψεων περί των αναμενόμενων μελλοντικών εξελίξεων, ιδίως στον βιομηχανικό τομέα. […]
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Βάρος: 299γρ. • Σειρά: 1992 Ελληνική Οικονομία και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση • Συγγρ.: Καραμπίνης, Δ.