Περιβάλλον και εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα

Εκπαίδευση, κατάρτιση, επιμόρφωση

 
Βασική τιμή: 5,00 €
Τιμή psarasbooks: 4,50 €
Έκπτωση: -0,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Χρηστάκης, Μιχάλης
Σελίδες: 80
Έτος Έκδ.: 2003
ISBN: 9789607860309
Η έννοια της αειφορίας που συμβαδίζει με την προστασία του περιβάλλοντος ενσωματώνεται σταδιακά στην αναπτυξιακή πολιτική της χώρας μας με στόχο την προώθηση νέων δράσεων στον οικονομικό τομέα, που θα αναδείξουν νέα επαγγέλματα και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, ειδικότερα στο περιβάλλον και στον πολιτισμό, όπου η χώρα μας διαθέτει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.
Στη λογική αυτή εντάσσεται και η προσπάθεια για την προώθηση του πνεύματος της επιχειρηματικότητας μέσα από την ενίσχυση της επαγγελματικής κατάρτισης, του επαγγελματικού προσανατολισμού και της δια βίου εκπαίδευσης, ειδικότερα δε στον τομέα του περιβάλλοντος.
Η βούληση της ελληνικής πολιτείας να προωθήσει πολιτικές εκπαίδευσης - κατάρτισης - επιμόρφωσης στον περιβαλλοντικό τομέα αποσκοπεί στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, στη βελτίωση των δυνατοτήτων της νεολαίας για παραγωγική απασχόληση, και στην ευαισθητοποίηση των αυριανών πολιτών.
[…]
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 138γρ. • Σειρά: Αγορά Εργασίας και Μάνατζμεντ • Συγγρ.: Χρηστάκης, Μιχάλης