Διατροφικό μυθιστόρημα

Συνειδητοποίηση και αρχή της δράσης για -50 κιλά

 
Βασική τιμή: 14,00 €
Τιμή psarasbooks: 12,60 €
Έκπτωση: -1,40 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Τσιλιμιγκάκης, Μιχάλης Χ.
Σελίδες: 176
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786188156043
Το πρώτο διατροφικό μυθιστόρημα που δεν βασίζεται στη φαντασία αλλά σε αληθινά γεγονότα και στην επιστημονική πραγματικότητα.
… Ένας αμέριμνος 50άρης, νιώθει πως φεύγει το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια του, όταν ξαφνικά διαπιστώνει ότι κλονίζεται σοβαρά η υγεία του, κυρίως εξαιτίας της παχυσαρκίας.
Οι γιατροί του συνιστούν απώλεια 50 κιλών. Προσπαθεί να τ’ αποφύγει αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Έτσι με την ενεργή συμπαράσταση των μελών της οικογενείας του, περνά στη Δράση.
Δράση που παίρνει σάρκα και οστά εκδηλωμένη με 3 βασικές παραμέτρους. Την αύξηση της σωματικής του Δραστηριότητας, την τήρηση ατομικού προγράμματος Διατροφής και τη θετική Ψυχολογία. Όλ’ αυτά είναι 3 απλές έννοιες, χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια ώστε να εμπεδωθούν και ν’ αλλάξει τη στάση ζωής, που τον έφερε σε αδιέξοδο.
Αρχίζει λοιπόν ο αγώνας! Παρακολουθείστε τον βήμα βήμα και ίσως ανακαλύψετε τμήμα του εαυτού σας. Όχι μόνο στο κρίσιμο τομέα των ”μυστικών” του αδυνατίσματος αλλά σε όλο το φάσμα των ενεργειών που κάνουμε σε κρίσιμές στιγμές, προσπαθώντας να αλλάξουμε ”βλαβερές” συνήθειες δεκαετιών. Άραγε πόσο μπορούμε;…
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Τσιλιμιγκάκης, Μιχάλης Χ.