Τα χαρίσματα θεραπεύουν

Εισαγωγή στο Time Therapy

 
Βασική τιμή: 25,00 €
Τιμή psarasbooks: 22,50 €
Έκπτωση: -2,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Schoch, Manuel
Σελίδες: 288
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9786188171466
”Η ελευθερία δεν θα έρθει, όταν στέκεστε έξω από την πόρτα της αγάπης, χτυπώντας δειλά και περιμένοντας κάποιον άλλον να την ανοίξει. Η ελευθερία έρχεται όταν ανοίξετε την πόρτα μόνοι σας. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία κλειδωμένη πόρτα. Μπορεί να πιστεύετε ότι η μητέρα σας την έκλεισε, αλλά, τελικά, δεν είχε τη δυνατότητα να την κλειδώσει και να πετάξει το κλειδί. Ο νους και τα χαρίσματά σας είναι ανεξάρτητα από τις πράξεις των άλλων”.
”Είναι ένα βιβλίο που, αντί να το διαβάζεις, σε διαβάζει”.
Ξεπεράστε τα τραύματα του παρελθόντος, αναβιώστε τις ξεχασμένες εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας, αποκαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά… αυτό σημαίνει άραγε θεραπεία; Σίγουρα όχι, σύμφωνα με το Time Therapy! Η αυθεντική, καινούργια, δυναμική θεραπευτική προσέγγιση του Μάνουελ Σοχ εστιάζει σε αυτό που πραγματικά είμαστε: ανθρώπινες υπάρξεις, οι οποίες διαθέτουμε ένα τεράστιο δυναμικό, και μας υπόσχεται ότι η σύνδεση με τα χαρίσματά μας θα φέρει την προσωπική μας ολοκλήρωση, μέσα από το δρόμο της αγάπης.
Μέσα από τη συστηματική παρατήρηση του ενεργειακού συστήματος του ανθρώπου, για πάνω από τριάντα χρόνια, ο Μάνουελ Σοχ προσφέρει ένα άμεσο και πρακτικό τρόπο για να εκφράσετε το αληθινό δυναμικό των χαρισμάτων σας. Συνδυάζει την ψυχολογία με την πνευματικότητα, δείχνοντας τη σπουδαιότητα της συνειδητότητας, πέρα από το φυσικό σώμα και το νου. Αυτή η διευρυμένη διάσταση της συνειδητότητας, σας οδηγεί πέρα από το φόβο, στην ειρήνη και τη ζωτικότητα, που τόσο πολύ λαχταράτε.
Ο Μάνουελ Σοχ είναι ένας φωτισμένος Ελβετός ψυχολόγος, μυστικιστής, δάσκαλος και θεραπευτής. Έχει ιδρύσει το Tune-In Center for Human Growth, με έδρα τη Ζυρίχη και παραρτήματα στο Λονδίνο και την Αθήνα, στο οποίο εκφράζει τις τεχνικές του Time Therapy. Συμμετέχει, επίσης, σε ερευνητικά προγράμματα προγράμματα και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης ενώ σε μόνιμη βάση οργανώνει σεμινάρια στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 22x17εκ. • Βάρος: 565γρ. • Συγγρ.: Schoch, Manuel