Εσύ θα με τρελάνεις!

 
Βασική τιμή: 7,60 €
Τιμή psarasbooks: 6,84 €
Έκπτωση: -0,76 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Matthews, Carole
Σελίδες: 429
Έτος Έκδ.: 2007
ISBN: 978-960-450-886-0
Το τελευταίο μέρος στο οποίο η Αννα Τέρι φανταζόταν ότι θα γνωρίσει κάποιον και θα τον ερωτευτεί είναι το γραφείο του δικηγόρου που είχε αναλάβει το διαζύγιό της. Να όμως που εκεί συναντά τον Νικ Ντάιαμοντ κι ο μικρός φτερωτός θεός τούς βάζει στο σημάδι. Πολύ θετική εξέλιξη, αν δεν ήταν και οι δύο τόσο απαυδισμένοι…
Η Άννα έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ο πρώτος της γάμος τέλειωσε πριν καν ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη της κι ο δεύτερος άντρας της εξαφανίστηκε, αφήνοντάς τη με ένα γιο δυο χρονών, μια κόρη στο κατώφλι της εφηβείας κι ένα τεράστιο μηδενικό στον τραπεζικό της λογαριασμό.
Αλλά και η τύχη του Νικ δεν ήταν καλύτερη: η γυναίκα του το έσκασε με το χασάπη, πράγμα που δε θα ήταν και τόσο φοβερό αν δεν ήταν φανατική χορτοφάγος! Η επιχείρηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που είχε πήγαινε κατά διαόλου και η μαμά του πίστευε ακράδαντα πως οι χοροί στην αίθουσα εκδηλώσεων της γειτονιάς τους ήταν το καλύτερο φάρμακο για την ”πονεμένη καρδούλα” του!
Όταν η Άννα πιάνει δουλειά ως γραμματέας του Νικ, αυτό που αρχίζει σαν ένα απλό φλερτ γρήγορα αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα -μέχρι που εμφανίζονται και πάλι οι ”πρώην” τους και τότε αρχίζει ο μεγάλος χαμός!
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 18x12εκ. • Βάρος: 258γρ. • Σειρά: Bell Best Seller • Συγγρ.: Matthews, Carole