Βιβλίο οφειλών κοινοχρήστων πολυκατοικίας

Εγχειρίδιο για έντυπη και ηλεκτρονική μορφή

 
Βασική τιμή: 25,00 €
Τιμή psarasbooks: 22,50 €
Έκπτωση: -2,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Τσουρού, Τερίνα
Σελίδες: 28
Έτος Έκδ.: 2018
ISBN: 9789609811286
Το βιβλίο αυτό:
- Αποτελείται από ένα εγχειρίδιο και ένα CD.
- Αποσκοπεί να προσφέρει μια αξιόπιστη και τυποποιημένη μεθοδολογία για τη συνεχή παρακολούθηση των οφειλών κοινοχρήστων από τον εκάστοτε διαχειριστή, η οποία έχει καθοριστική επίπτωση στη διατήρηση της πολυκατοικίας σε καλή κατάσταση και βιώσιμη από οικονομική άποψη.
Η προτεινόμενη τυποποιημένη μεθοδολογία επιτρέπει σε όποιον αναλαμβάνει τη διαχείριση, να συνεχίσει την αρχειοθέτηση και ενημέρωση των σχετικών εγγράφων, έτσι ώστε η διαχείριση των οφειλών κοινοχρήστων να παραμένει διαχρονικά αποτελεσματική.
Τι περιέχει το εγχειρίδιο:
- Υποδείξεις για την οργάνωση του αρχείου των οφειλών κοινοχρήστων στο οποίο πρέπει να φυλάσσονται οι αποδείξεις είσπραξης, καθώς και οι αναλυτικές και συγκεντρωτικές καταστά-σεις οφειλών.
- Οδηγίες για τη συμπλήρωση των πινάκων καταγραφής των οφειλών ανά διαμέρισμα και ανά έτος, καθώς και για όλη των πολυκατοικία.
Τι περιέχει το CD:
Το CD περιέχει όλα τα αρχεία που χρειάζονται για τη δημιουργία του Βιβλίου Οφειλών Κοινοχρήστων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
Σπειροειδές • Διαστάσεις: 21x15εκ. • Σειρά: Καινοτομική Διαχείριση Πολυκατοικιών • Συγγρ.: Τσουρού, Τερίνα • Αθήνα • Συνοδεύεται από: CD που περιέχει όλα τα αρχεία που χρειάζονται για τη δημιουργία του Βιβλίου Οφειλών Κοινοχρήστων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. • Είδος: Βιβλίο