Ένας επαναστάτης Δον Ζουάν

 
Βασική τιμή: 12,00 €
Τιμή psarasbooks: 10,80 €
Έκπτωση: -1,20 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Αρχοντάκης, Αριστείδης Γ.
Σελίδες: 127
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 9789608000476
Δυο άνθρωποι ιδιαίτεροι συναντιούνται στη ζωή. Ο Μάρκος, ονειροπόλος επαναστάτης, κι η Μίριαμ, όμορφη και δυναμική. Καταλαμβάνουν τα δύο κέντρα, εστίες μιας έλλειψης σ’ ένα στερέωμα όπου γύρω τους περιστρέφονται με τον καιρό δικά τους πρόσωπα. Πρόσωπα όπως η Μαίρη, η κόρη του Μάρκου, που χαρακτηρίζεται απ’ τη διαφορετικότητα στην προσωπική της ζωή. Αλλά κι ο Νίκος, γιος της Μίριαμ, που προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο με τους αγώνες του και τον τρόπο ζωής που επιλέγει.
Όλα τα πρόσωπα είναι αλληλοεξαρτώμενα, είτε ως εραστές, είτε ως γονείς προς παιδί. Όμως διατηρείται πάντα η αναγκαία απόσταση, που τους κάνει να ζουν ξεχωριστά τις ανησυχίες τους και τις ζωές τους.
Στην πλοκή του το μυθιστόρημα παρουσιάζει τον Μάρκο ως κεντρικό ήρωα, δίχως όμως να υστερούν σε σημασία και τα άλλα πρόσωπα, τα οποία εμφανίζονται ως συμπρωταγωνιστές του κεντρικού μας ήρωα.
Η ιδέα της συγγραφής του βιβλίου τούτου ξεκίνησε ως μια απόπειρα να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου, που άλλωστε είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καθένα μας στον άπειρο κόσμο στον οποίο ανήκουμε.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x15εκ. • Συγγρ.: Αρχοντάκης, Αριστείδης Γ. • Χανιά • Είδος: Βιβλίο